Marie-Anne

Schoonheidsspecialiste

Over Mij

Zorgen voor mensen zit in mijn genen. Of dit nu in de salon is of in de zorg. Aandacht hebben en het beste voor je client willen. Dat geeft me veel energie en voldoening. Sinds 1974 ben ik ANBOS schoonheidsspecialist en heb ik gedurende de jaren meer verdiepingscursussen gevolgd op het vlak van huidverzorging en huidverbetering.

Met een juiste huidanalyse, behandelingen in de salon en aansluitend thuisverzorging behalen we samen het beste resultaat.

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche.

Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik ook op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen.

Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis.

Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, wat me overtuigde dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde. Hierbij onderscheid ik me van mijn collega´s uit de branche.

Gediplomeerd

Kies voor gediplomeerd. De titel schoonheidsspecialist is niet beschermd.
Aangesloten bij ANBOS, dan weet u zeker dat de schoonheidsspecialist over het erkende vakdiploma Schoonheidsverzorging beschikt. Dat is namelijk een eis voor lidmaatschap bij ANBOS.